انجمنهای گفتگوی سنترفا

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه خمير فوندانت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم :
شکر.................................. یک ق چایخوری سرپر
پودر ژلاتین ......................... 3 ق چایخوری
آب .................................... 3.5 ق سوپخوری
گلیسیرین .......................... 2 ق چایخوری
گلوکز ................................. 2 ق سوپخوری
پودر قند نرم و الک شده ........ 480 گرم


شکر و پودرژلاتین را کاملاً با هم مخلوط کرده و آب را اضافه کرده و به روش بن ماری حل کنید تا دانه های ژلاتین کاملاً حل شود.
گلیسیرین و گلوکز را هم اضافه کنید و سپس مخلوط را در وسط پودر قند بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید و سپس با دست ورز داده تا خمیر یکدست و سفیدی شود.خمیر را به هر چند رنگی که نیاز دارید تقسیم کرده و در صورت دلخواه اسانس بزنید (اگر چسبندگی پیدا کرد کمی پودر قند بزنید) خمیر را روی سطحی که پودر قند پاشیدید به ضخامت 2 میلی متر باز کنید و روی کیک بیاندازید.
این دستور برای یک کیک 23 سانتی با ارتفاع 8 سانتی متر کافی است.

نکته ها:

1- از 3.5 قاشق آب نباید چیزی کم بشه. یعنی نباید اجازه بدیم بخار بشه.
2- همینطور زمان ریختن مواد آماده روی پودر قند، باید کامل مواد و بریزیم داخل ظرف.
3- نکته خیلی مهم دیگه اینه که اول 3.5 قاشق آب رو توی ظرفی بریزیم و بعد شکر رو اضافه کنیم. یه کم که مخلوط کردیم، پودر ژلاتین رو باید روی آب بپاشیم و بعد بذار روی بخار کتری.
ممنونم....
لینک مرجع